PÁLINKÁK ÉS PÁRLATOK MESTERFOKON KONFERENCIA


2023.
május 26. péntek 16.00 óra

Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Kápolna

Köszöntőt mond Dr. Gyuricza Csaba, rektor MATE.

Köszöntőt mond Mihályi László a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke

 

  • Bemutatkozik a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem pálinkamester szakmérnöki kara

A MATE Pálinkamester képzésének bemutatása

Előadó: Dr. habil. Temesi Ágoston – egyetemi docens MATE-AGI

A pálinkakutatás újabb eredményei

Előadó: Dr. Kun Szilárd – egyetemi docens MATE-ÉTTI

A pálinkavásárlást befolyásoló tényezők vizsgálata

Előadó: Dr. habil. Temesi Ágoston – egyetemi docens MATE-AGI

Ismerje meg Ön is az országban egyedülálló felsőfokú, munka mellett is elvégezhető, diplomával elismert képzését!

Pálinkával és párlatokkal foglalkozik?

Csak szívesen fogyasztja a pálinkát?

Szívügye a pálinka?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasza, tegyen egy lépést és ismerje meg a pálinkamester képzést!

  1. Aranyérmes meggypálinkák és párlatok készítésének titkai és szakmai fogásai gyakorlati tapasztalatok alapján

Előadók:

Pavlicsek Csaba, pálinka és párlatszakértő, elnök PAVLINKUM- Profilanalítikai és Párlattechnológiai Akadémia

Mladoniczki István pálinkamester szakmérnök, alelnök SCIENTIA Egyesület

A 2023.évi Gyulai Pálinkafesztivál gyümölcse a meggy,

 ennek tükrében az előadók az alábbi kérdéseket érintik:

-Meggy párlatok/pálinkák alapvető minőségi ismérvei

-Meggy párlatok készítése során megjelenő lehetséges hibafaktorok aromái

-Lepárlásra alkalmas meggyfajták legfőbb illat és ízaromái különböző fajtaszelektált élesztők hatására

-Magzamat és magkarakter intenzitásának növelési lehetőségei az elegancia tükrében

-Meggyek házasítási lehetőségei

Jelentkezzen Ön is szakmai előadásunkra már most!

Részvételi díj: 1.990 Ft/fő

A részvétel regisztrációhoz előzetes regisztrációhoz kötött!

Várjuk regisztrációját az info@gyulaipalinkafesztival.hu e-mail címen!