A program során megismerkedhetnek a csokoládé és a pálinka több száz éves történelmével, a világ különleges csokoládé fajtáival, valamint a magyar gyümölcspálinkák semmihez sem hasonlítható csodálatos karaktereivel.
Az egyedülálló előadás során a neves szakemberek bebizonyítják, hogy milyen különleges harmónia, és komplexitás létezhet prémium minőségű csokoládék, és pálinkák között.
A csokoládékat, és pálinkákat bemutatja:
Veszely Attila
mestercukrász, csokoládé mester, az “Év Pálinkás Bonbonja 2023.” verseny zsűrielnöke, és
Fabulya Attila
okleveles pálinkabíráló, dipWSET nemzetközi párlatszakértő, a Gyulai Pálinka Manufaktúra Kóstolóház vezetője.
Részvételi díj: 9.990 Ft/fő
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
Várjuk előzetes regisztrációjukat az info@gyulaipalinkafesztival.hu e-mail címen.