EREDMÉNYEK 2016

 

bronzérem:

        Bánki Donát Szilárd

        Barnavári János

        Bondár Mihály

        Cs. Molnár Róbert

        Göldner Emil

        Görcsös Norbert

        Gurdon József

        Hartig Dieter

        Holló András

        Horváth Krisztián

        Ifj. Rónaszéki János

        Jáger József

        Jakab Martin

        Juhász Géza

        Kádas József

        Kása Tibor Róbert

        Kaszner János

        Kurucz Péter

        Mike Sándor

        Nagy Csaba

        Nagy János

        Pálinkás Péter

        Rónaszéki János

        Szabó András

        Székely László

        Szőke András

        Tarkovács László

        TaxidiszIrini

        Törköly Róbert

        Török Mihály

        Tuli Anikó

        Turóczi Attila

        Uzonyi Krisztián

  Vágó Gábor (dóci levendulás szilva) és Muthné Katona Mária (csipkebogyós alma párlat), akik különleges párlatukért a K&H Bank Zrt. különdíjában részesültek.

ezüstérem:

        Aleksza Csaba

        Bacsó Gyula

        Bartucz Kálmán

        Bencs Lajos

        Csíky Gábor

        Farkas Tamás

        Hámori Gábor

        Jurászkó László

        Preku Gyuláné

ezüst és bronzérem:

– Békési Zoltán

        Bicskei Lajos

        Bicskei Lajos és Kondor József

        Galántai János

        Gazdag Attila

        Kónya András

        Méri János

        Pach Gábor

        Rajcsnyi Artúr

        Szalai Zsolt

        Takács Zoltán és Bene Csaba

        Tóth István

        Zsombak György

– Kaszás Hajnalka, kaposvári nevezőnk, aki az elnyert ezüst és bronz minősítések mellett az Alföld Gyöngye hotel különdíját nyerte, ami nem más, mint egy 2 főre szóló wellness hétvége.

– Németh József, aki az elnyert ezüst és bronz minősítések mellett a Merian Foods Kft. különdíját is elnyerte zölddió párlatával.

– Lehner Sándor miskolci nevezőnk, aki az elnyert bronz és ezüst minősítések mellett idared alma és kanadai sütőtök párlatával a békéscsabai Panoráma Étterem különdíját is elnyerte.

  • Horváth Krisztián Celldömölkről, aki az ezüst és bronz minősítések mellett narancsos dió párlatával a Merian Foods Kft. különdíját is elnyerte.
  • Poliák Pál békéscsabai nevező, aki az elnyert ezüst és bronz minősítések mellett kápiália párlatával a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. különdíját is elnyerte.

Csak aranyérmes nevező, Radics Csaba Lukácsházáról, aki egyben a Merian Foods Kft. különdíját is kiérdemelte.

arany és bronzérem:

Buczkó Barnabás, aki az elnyert 3 bronz és 2 arany minősítés mellett elnyerte a Gyulahús Kft. különdíját is.

Champion minősítések!

      – Rátesy Tamás, aki 1 bronz és 1 arany minősítése mellett fekete cseresznye párlatával champion minősítést ért el, valamint kiérdemelte a Békés Megyei Kormányhivatal Különdíját is.

– Dusza István, aki 1 ezüst 1 arany minősítése mellett kökény párlatával champion minősítést ért el, és kiérdemelte a Gyulahús Kft. különdíját is.

– Haász József , aki goldendelicious  párlatával champion minősítést ért el, valamint megkapja a Merian Foods Kft. különdíját is.

– Láng András, aki olaszrizling borpárlatával champion minősítést ért el, illetve megkapja a Merian Foods különdíját is.

– Bacsó Tibor és Bányai Marianna, aki 1 bronz, 2 ezüst, és 1 arany minősítés mellett birsalma párlatukkal champion minősítést nyertek. Mindemellett kiérdemelték Gyula város különdíját is.

– Molnár János, aki 4 bronz, 2 ezüst minősítés mellett ágyas meggy párlatával champion minősítést ért el. Mindemellett kiérdemelte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal különdíját is.

– Tóth Tamás Csaba, aki 4 bronz és 6 ezüst minősítése mellett irsai olivér szőlő párlatával champion minősítést ért el. Mindemellett kiérdemelte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara különdíját is.

– Dr. Gyenesei István, aki 3 bronz, 5 ezüst és 4 arany minősítés mellett málna-szőlő vegyes párlata és couvé körte párlata champion minősítést ért el.

– Szabó Zoltán, aki 4 bronz, 4 ezüst és 1 arany minősítése mellett szilva cacanska lepotica párlatával champion minősítést ért el.

Nagy díjak:

Legjobb magán főzött párlat: Dr. Gyenesei István: couvé körte

Legeredményesebb magán főző: Dr. Gyenesei István

A legjobb versenyminta: Szabó Zoltán: szilva cacanska lepotica párlata.

Legjobb bérfőzetett párlat: Szabó Zoltán szilva cacanska lepotica párlata.

Legeredményesebb bérfőző: Szabó Zoltán

Legeredményesebb bérfőzde: Rak-Tár-Tár Bt. – Szabó Zoltán

Nevezőinknek az elért eredményekhez gratulálunk!