EREDMÉNYEK 2016
bronzérem:
– Bánki Donát Szilárd
– Barnavári János
– Bondár Mihály
– Cs. Molnár Róbert
– Göldner Emil
– Görcsös Norbert
– Gurdon József
– Hartig Dieter
– Holló András
– Horváth Krisztián
– Ifj. Rónaszéki János
– Jáger József
– Jakab Martin
– Juhász Géza
– Kádas József
– Kása Tibor Róbert
– Kaszner János
– Kurucz Péter
– Mike Sándor
– Nagy Csaba
– Nagy János
– Pálinkás Péter
– Rónaszéki János
– Szabó András
– Székely László
– Szőke András
– Tarkovács László
– TaxidiszIrini
– Törköly Róbert
– Török Mihály
– Tuli Anikó
– Turóczi Attila
– Uzonyi Krisztián
– Vágó Gábor (dóci levendulás szilva) és Muthné Katona Mária (csipkebogyós alma párlat), akik különleges párlatukért a K&H Bank Zrt. különdíjában részesültek.
ezüstérem:
– Aleksza Csaba
– Bacsó Gyula
– Bartucz Kálmán
– Bencs Lajos
– Csíky Gábor
– Farkas Tamás
– Hámori Gábor
– Jurászkó László
– Preku Gyuláné
ezüst és bronzérem:
– Békési Zoltán
– Bicskei Lajos
– Bicskei Lajos és Kondor József
– Galántai János
– Gazdag Attila
– Kónya András
– Méri János
– Pach Gábor
– Rajcsnyi Artúr
– Szalai Zsolt
– Takács Zoltán és Bene Csaba
– Tóth István
– Zsombak György
– Kaszás Hajnalka, kaposvári nevezőnk, aki az elnyert ezüst és bronz minősítések mellett az Alföld Gyöngye hotel különdíját nyerte, ami nem más, mint egy 2 főre szóló wellness hétvége.
– Németh József, aki az elnyert ezüst és bronz minősítések mellett a Merian Foods Kft. különdíját is elnyerte zölddió párlatával.
– Lehner Sándor miskolci nevezőnk, aki az elnyert bronz és ezüst minősítések mellett idared alma és kanadai sütőtök párlatával a békéscsabai Panoráma Étterem különdíját is elnyerte.
- Horváth Krisztián Celldömölkről, aki az ezüst és bronz minősítések mellett narancsos dió párlatával a Merian Foods Kft. különdíját is elnyerte.
- Poliák Pál békéscsabai nevező, aki az elnyert ezüst és bronz minősítések mellett kápiália párlatával a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. különdíját is elnyerte.
Csak aranyérmes nevező, Radics Csaba Lukácsházáról, aki egyben a Merian Foods Kft. különdíját is kiérdemelte.
arany és bronzérem:
Buczkó Barnabás, aki az elnyert 3 bronz és 2 arany minősítés mellett elnyerte a Gyulahús Kft. különdíját is.
Champion minősítések!
– Rátesy Tamás, aki 1 bronz és 1 arany minősítése mellett fekete cseresznye párlatával champion minősítést ért el, valamint kiérdemelte a Békés Megyei Kormányhivatal Különdíját is.
– Dusza István, aki 1 ezüst 1 arany minősítése mellett kökény párlatával champion minősítést ért el, és kiérdemelte a Gyulahús Kft. különdíját is.
– Haász József , aki goldendelicious párlatával champion minősítést ért el, valamint megkapja a Merian Foods Kft. különdíját is.
– Láng András, aki olaszrizling borpárlatával champion minősítést ért el, illetve megkapja a Merian Foods különdíját is.
– Bacsó Tibor és Bányai Marianna, aki 1 bronz, 2 ezüst, és 1 arany minősítés mellett birsalma párlatukkal champion minősítést nyertek. Mindemellett kiérdemelték Gyula város különdíját is.
– Molnár János, aki 4 bronz, 2 ezüst minősítés mellett ágyas meggy párlatával champion minősítést ért el. Mindemellett kiérdemelte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal különdíját is.
– Tóth Tamás Csaba, aki 4 bronz és 6 ezüst minősítése mellett irsai olivér szőlő párlatával champion minősítést ért el. Mindemellett kiérdemelte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara különdíját is.
– Dr. Gyenesei István, aki 3 bronz, 5 ezüst és 4 arany minősítés mellett málna-szőlő vegyes párlata és couvé körte párlata champion minősítést ért el.
– Szabó Zoltán, aki 4 bronz, 4 ezüst és 1 arany minősítése mellett szilva cacanska lepotica párlatával champion minősítést ért el.
Nagy díjak:
Legjobb magán főzött párlat: Dr. Gyenesei István: couvé körte
Legeredményesebb magán főző: Dr. Gyenesei István
A legjobb versenyminta: Szabó Zoltán: szilva cacanska lepotica párlata.
Legjobb bérfőzetett párlat: Szabó Zoltán szilva cacanska lepotica párlata.
Legeredményesebb bérfőző: Szabó Zoltán
Legeredményesebb bérfőzde: Rak-Tár-Tár Bt. – Szabó Zoltán
Nevezőinknek az elért eredményekhez gratulálunk!