Szóvivők, ÚJRATÖLTVE

MICI ÉS A SZÓVIVŐK ROADSHOW GYULÁN

 

2021 szeptember 18-án a Gyulai Pálinkafesztiválon

Helyszín: Közfoglalkoztatási kiállítás és vásár rendezvénysátra

Időpont: 15.30 óra

 

Roadshow-Talkshow a Szóvivők c. könyvek rendhagyó színpadi bemutatója

OTT  LESZ:

Garamvölgyi László az ORFK – BRFK korábbi szóvivője

Sipos Jenő – VPOP korábbi és az MLSZ jelenlegi szóvivője

és a könyvek írója, Szabó Gabi Mici

Talkshow – Érdekes sztorik, párhuzamok egy különleges színpadi beszélgetésen!

 

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetője – Egy kávé Micivel címmel hat éve 2015-ben indította műsorát, ahol az első szóvivő-talkshow is elhangzott. A szóvivők olyan sztorikat, részleteket meséltek el életükből, amiket eddig nem, vagy csak nagyon ritkán!

11 szóvivővel – köztük Sipos Jenővel, Garamvölgyi Lászlóval, Dobson Tiborral, Sogor Zsolttal és Kathi Attilával – készült az első kötetben interjú és a második kötetbe is 11+ 1 szereplő került – a szóvivő-munkájuk alapján!  

Batiz András, Danks Emese, Dézsi Mihály, Forró Evelyn, Gulyás Erika, G. Németh György, Havas Henrik, Herényi Károly, Nagy Anna, dr. Sági Zoltán, Vajtó Lajos, valamint egy képzelt interjú az első kormányszóvivővel Bányász Rezsővel.

Immár kétszer 11 név, kétszer 11 sztori, kétszer 11 napra könnyed olvasnivaló, azoknak mindenképpen, akik még emlékeznek a „hétfőn nincs tévéműsor” –időszakra is.

 

Magyarország két legnagyobb Szóvivő múlttal és tapasztalattal rendelkező szakértője és képviselője, a „legek és szóvivő rekorderek” Szabó Gabi Micivel érkeznek most a Gyulai Pálinkafesztivál színpadára.

Garamvölgyi László az ORFK-BRFK korábbi szóvivője, jelenleg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója 23 évig dolgozott szóvivőként és Sipos Jenő, aki korábban a VPOP, majd NAV és jelenleg az MLSZ szóvivője, az abszolút rekorder, aki 27 éve dolgozik szóvivőként.

 

Jogos lehet a kérdés: miért éppen a szóvivőkről írt könyvet Mici? A szerző szerint méltatlanul keveset tudunk róluk, hiszen szakmai munkájukon kívül nem ismerjük őket. Kik ők? Az elveszett színész, a dumagép, az exhibicionista szócső, aki elhivatottan tud egy ügyért, témáért lelkesedni… ?

Talán épp úgy, mint Szabó Gabi?

Minden kiderül a talkshow folyamán!

 

A műsor végén, a könyvek megvásárolhatók, dedikálják a főszereplők!