2023. május 27. szombat 11.00 és 15.00 óra között
Közfoglalkoztatási Kiállítás rendezvénysátra
A program során Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács vezetésével a pálinka világában ismert és elismert szakemberek és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vendégei készítenek közösen meggypálinkával és meggy párlatokkal készült ételeket.
A program 4 blokkból áll, minden blokkban 2 étel készül, amelyet a kedves Látogatók meg is kóstolhatnak.
Programunk célja, hogy minőségi, magyar alapanyagokat használjunk fel és bemutassuk ezen termelőket, hiszen ezzel is támogatjuk a helyi kistermelőket, a vidék gazdaságát és a magyar családokat. Ezáltal segíteni tudjuk a helyi termelőket, valamint ahhoz is hozzá tudunk járulni, hogy a kiváló magyar mezőgazdasági termékek, élelmiszerek értékesítése helyben történjen azáltal, hogy a látogatók megismerik az alapanyagok beszállítóit a rendezvényen.
Akik fakanalat ragadnak:
11.00 óra
Birkás István
(Birkás Pálinka)
Kozsuch Kornél
(elnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága)
12.00 óra
Daka Zsolt
(alelnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága; ügyvezető, Gyulahús Kft.)
Kovács János
(Solti Pálinkaház)
13.00 óra
Roszik Attila
(alelnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága; ügyvezető MOROKO-FARM Kft.)
Békési Zoltán
(Békési Pálinka Zrt.)
14.00 óra
Makra Tibor
(elnöki tanácsadó, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága)
Nagy Árpád
(Árpád Pálinka)
