Gazda és a pálinka a konyhában

2023. május 27. szombat 11.00 és 15.00 óra között

Közfoglalkoztatási Kiállítás rendezvénysátra

A program során Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács vezetésével a pálinka világában ismert és elismert szakemberek és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vendégei készítenek közösen meggypálinkával és meggy párlatokkal készült ételeket.

A program 4 blokkból áll, minden blokkban 2 étel készül, amelyet a kedves Látogatók meg is kóstolhatnak.

Programunk célja, hogy minőségi, magyar alapanyagokat használjunk fel és bemutassuk ezen termelőket,  hiszen ezzel is támogatjuk a helyi kistermelőket, a vidék gazdaságát és a magyar családokat. Ezáltal segíteni tudjuk a helyi termelőket, valamint ahhoz is hozzá tudunk járulni, hogy a kiváló magyar mezőgazdasági termékek, élelmiszerek értékesítése helyben történjen azáltal, hogy a látogatók megismerik az alapanyagok beszállítóit a rendezvényen.

Akik fakanalat ragadnak:
11.00 óra

Birkás István 

(Birkás Pálinka)

 Kozsuch Kornél 

(elnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága)

12.00 óra

Daka Zsolt 

(alelnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága; ügyvezető, Gyulahús Kft.)

Kovács János 

(Solti Pálinkaház)

13.00 óra

Roszik Attila 

(alelnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága; ügyvezető MOROKO-FARM Kft.)

Békési Zoltán

 (Békési Pálinka Zrt.)

14.00 óra

Makra Tibor 

(elnöki tanácsadó, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága)

Nagy Árpád

 (Árpád Pálinka)