Gazda és a pálinka a konyhában

2023. május 27. szombat 11.00 és 15.00 óra között

Közfoglalkoztatási Kiállítás rendezvénysátra

A program során Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács vezetésével a pálinka világában ismert és elismert szakemberek és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vendégei készítenek közösen meggypálinkával és meggy párlatokkal készült ételeket.

A program 4 blokkból áll, minden blokkban 2 étel készül, amelyet a kedves Látogatók meg is kóstolhatnak.

 

Programunk célja, hogy minőségi, magyar alapanyagokat használjunk fel és bemutassuk ezen termelőket,  hiszen ezzel is támogatjuk a helyi kistermelőket, a vidék gazdaságát és a magyar családokat. Ezáltal segíteni tudjuk a helyi termelőket, valamint ahhoz is hozzá tudunk járulni, hogy a kiváló magyar mezőgazdasági termékek, élelmiszerek értékesítése helyben történjen azáltal, hogy a látogatók megismerik az alapanyagok beszállítóit a rendezvényen.